Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van értelme egyedül elmenni...

Van értelme egyedül elmenni biciklizni a településemre meg a környékbeli településekre?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 23:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bükkbe szoktam tekerni heti 1-2 alkalommal általában egyedül.
2012. jún. 26. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy van. Edzésnek nagyon jó. Közben hallgathatsz zenét (persze csak ésszel hogy hallj is valamit kintről) ami mondjuk elnyomja a bringa egy-egy monoton zaját. Szerintem segít megtanulnod egyedül tájékozódni (nem ismert helyeken) meg egy kicsit önállósodni ha van valami tekerés közben.
2012. jún. 26. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Épp most jöttem meg a biciklizésből (egyedül). Kibicikliztem a városból, át két falun, aztán vissza, összesen kb 25 km. Jó volt! :)

16/L

2012. jún. 26. 20:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyedül bringázni eszméletlenül kvrvajó dolog, maga a szabadság. Bármi, ami a túrával kapcsolatos, azt te döntöd el, ha kedved van, egy félórát fekszel a fűben :) Nem kell senki nyavajgásán görcsölni, hogy "de nekem 5-re haza kell érni" stb. Odamész, ahová akarsz és úgy ,ahogy tetszik.
2012. jún. 26. 22:48
 15/16 anonim válasza:

nem értem azokat akik azt írják, biciklizés közben lehet ismerkedni (is).

évek óta egyedül tekerek vidéken, városban is. soha senkivel nem ismerkedtem meg, és fel nem fogom, mégis mire gondolhat aki ezt írja. hogyan és mégis mikor ismerkedjek? míg lelassítok a piros lámpánál? míg lelassítok a zebránál? vagy miközben ezerrel tekerek és száguldok-vagy mégis mikor?

2013. máj. 8. 18:06
 16/16 anonim válasza:
nem ertem h miert ne lenne?:O
2014. ápr. 27. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!