Bencet996 kérdése:
A KHE jó bmx márka?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy megbízható-e és ezért érdekelne a véleményetek.2012. jún. 15. 19:24
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy teljesen korrekt gyártó. Kezdő vagy vagy haladó? Esetleg néztél már ki bringát is?
2/5 nincsenx válasza:
nem olyan rossz de khe ceasart ne vegyél mert rohatul szar
3/5 A kérdező kommentje:
Kezdő vagyok és ezt néztem: [link]
de ha van jobb szerinted szívesen meghallgatom a javaslatod :)
2012. jún. 16. 22:41
4/5 anonim válasza:
Ha nem muszáj KHE-nek lennie akkor inkább ezt ( [link] ajánlanám. A WTP szerintem egy nagyon megbízható márka. Kezdőnek meg ez szerintem tökéletesen megfelel. Nem muszáj egyből újat venni. Inkább vegyél használtan egy olcsóbbat, majd kezd el fejlesztgetni. Sokkal jobb érzés lesz az, hogy te raktad össze, minthogy valaki a kezedbe adja. Mellesleg meg ha lesz kis hozzáértésed akkor sokkal jobb bringa lesz belőle, mivel te válogatod össze az alkatrészeit.
5/5 anonim válasza:
alkatrészként nagyon korrekt mutatja a khe erlkönig hajtás meg ilyenek de komplettként nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!