Melyik bicajt vegyem: rockrider 5.3 vagy 6.3?
Figyelt kérdés
Főleg aszfaltra használnám de azért hegyekbe is legyen jó.2012. jún. 9. 00:09
1/3 anonim válasza:
Aszfaltra egyiket sem, mert ezek alapvetően terepbiciklik.
Nekem az 5.3-as tetszik, a 6.3-asnak semmi formája nincs, ráadásul nálam elvi kérdés, hogy a hátsó teleszkóp felesleges, mert a rugózás elnyeli a tekerésből az erőt, amit a testsúlyoddal pluszban raksz bele. A hátsó rugó legfeljebb csak downhill-hez lehet jó.
2/3 anonim válasza:
egyszerűen nem tudom felfogni mi újabban ez a mértéktelen, rockrider imádat??? Ez egy tömegbicikli, egy utolsó bevásárló központos vacak, annak is a gusztustalanul drága verziója... ha ennyit akarsz költení és biciklit akarsz venni, akkor menjél be légyszíves egy BICIKLIKERESKEDÉSBE és vásároljál egy BICIKLIT, ne ilyen alsó kategóriás tömeg gyártott jól marketingelt vacakot...
3/3 anonim válasza:
#2 :Damúgy nemtudom, elviekben megbízható, de azért én maradok Kross-nál :)
Kérdező->www.kross.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!