Van egy eladó 2004-es megkímélt jó állapotú Magellan PolarX-em. Mennyit ér?
Figyelt kérdés
14,5-es váz, shaman láncfeszítő, suntour duro 130 mm-es teleszkóp teljesen fekete, novatech első/hátsó agy 10 mm-es tengelyekkel, dt küllők elől hátul, elől excalibur freeride felni, hátul sunrims doubletrack felni, truvatív hajtókarok, shimano acera váltó, shimano alivio váltókar, funn kilo bar kormány, elől/hátul 200m-es sram 4 dugattyús hidraulikus tárcsafékek, maxxis minion dhf külsők (keményebb keverék mert piros csíkosak), BBB BHS-31 Freedom kormányfej, bikepositive pedálok2012. jún. 8. 22:47
1/3 anonim válasza:
én most adtam el egy kísértetiesen hasonló felszereltségű csak 2006 os modellt, nekem sűrgősen kellett megválnom tőle 45000 ért szinte azonnal elvitték...
2/3 A kérdező kommentje:
És hol hírdetted meg?
2012. jún. 10. 18:46
3/3 anonim válasza:
Megvan még a bicikli? engem érdekelne! Képen megnézném ! Irj az mrjeno@citromail.hu címre légyszíves !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!