2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Kérdés hogy mire akarod használni? Ebben az árkategóriában - gyártótól függetlenül - nagy csodára ne számíts. Ha csak munkába akarsz járni vele, meg hétvégeken kimenni halat enni a Rómaira, akkor tökéletes lesz. Viszont ha komolyabb túrákra mennél, netán erdei terepen nyomulnál, akkor több bosszúság lesz vele, mint öröm...
5/5 anonim válasza:
Gepida:) semmi jó véleményem nincs róla, alattam eddig mindig gyorsan törött. tudni kéne tényleg, hogy mire akarod használni? ha csak vagizni a csili vili bicikliddel akkor arra majdhogynem tökéletes, ameddig nem jön valaki aki ért is hozzá:) hasonló árkategóriában és a magellánt ajánlanám, de elfogult vagyok ugyanis nekem eddig szinte csak az volt:P Persze sokat dirt eztem és a magellán is törik:P de jó a vázgeometriája általában minden modellének a gepidának meg még a neve is hülyén hangzik, olyan gyépés hangzása van:) én nem venném meg az tuti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!