Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Balatoni bicikliútra tippek?...

Balatoni bicikliútra tippek? (21/L)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Balaton kört tervezünk barátnőmmel nyárra, amatőrök vagyunk :)

1. A régi biciklimen túl sok mindent kellene cserélni, ezért szeretnék venni egy újat, ami megfelel a célnak. Nézegettem neten sokfélét, de nem igazán tudom melyiket lenne érdemes megvenni.

2. Milyen kiegészítőket, felszerelést érdemes magunkkal vinni egy 3-4-5 napos útra?

3. Egyéb tanácsok esetleg Balcsikörre?

Köszönöm előre is

21 L

2012. máj. 29. 09:58
 1/6 eNerdzsy ***** válasza:

Azt ajánlom, hogy ne a legolcsóbb biciklik közül válassz, ha teheted.

Vedd meg minél hamarabb és használd rendszeresen, hogy hozzászokj fizikailag. Jó lenne, ha meg tudnál tenni egy nap alatt legalább 50-60km-ert úgy, hogy másnap is lábra tudj állni. :)

Ami a túrázáshoz fontos - ásványvíz (napi 2.5-3 liter) időjárástól függően akár több is.

Defekt esetén javító műhelyek vannak a kerékár út mentén.

Esőkabátot vigyetek és nem árt előre eltervezni, hogy hol töltitek majd az éjszakát.

2012. máj. 29. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Bicikli: www.kross.hu

többit pedig leírta elöző :)

2012. máj. 29. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mikorra tervezitek én a cimborámmal 06.01.-06.10. között valamikor. Mi 2 nap alatt lightosan terveztük. Ha gondolod csatlakozzatok. Ja mi Keszthelytől indulunk fel északi part és vissza délin.
2012. máj. 30. 06:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nagyon köszönöm a válaszokat! Mi is Kesztely felől tervezzünk az indulást, közelebb esik hozzánk.Sajnos még nem tudjuk mikor tudunk menni, munka stb. De szívesen csatlakoznánk, ha úgy jön ki! :)
2012. jún. 3. 11:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Jah, most látom a dátumt.. Leghamarabb július jön szóba. De köszi a lehetőséget, jó utat Nektek!
2012. jún. 3. 11:01
 6/6 polarbeer válasza:

Nagyon jól jelzett, végig kiépített a bicikliút, szintemelkedés gyakorlatilag 0, nem kátyús, jó terep, állandóan boltok, kocsmák, mindenhol van biciklitároló. Biciklitáskád legyen, mert a hátizsák a nagy melegben nagyon izzaszt, főleg, ha telis tele van pakolva. Olyan biciklitáska, mint a postásoknak van :D

Készülj arra, hogy elég forgalmas a szakasz, lesznek hipergyors versenybringások, és triciklis négyévesek, és rengeteg, méghozzá. Szóval duda, vagy nagy hangú csengő, és nagyon nagyon jó fék legyen!!!!!! Arra is számolj, hogy árnyék nem nagyon van, ráadásul a víz mégjobban visszaveri a napsugarakat, naptejjel is készülj! Esőkabát is nagyon fontos, nagyon hirtelen jönnek a viharok, és a zuhi.

Remélem, tudtam segíteni, jó bringázást!

Üdv. :)

2012. jún. 7. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!