Most jól jönne egy kis tapasztalat? Umf Hardy
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene van egy Umf Hardy biciklim elég régóta nem használtam,és most szeretnék elkezdeni vele újból menni,de most terepen ugratgatni stb
tehát az lenne a kérdésem,hogy ezen a biciklin mit lenne érdemes kicserélni,hogy nem menjen szét olyan hamar?
Umf Hardy 1 Steel
E Kerék:Felni:Alex Dm 24 26col agy:Novatech Küllö:bts
H Kerék felni:Alex Dm 24 26 coll agy:novatech küllö:bts
Teleszkop:Manitou STance Static 80
Váz: Umf Hardy 1 Steel (Cr-Mo)
Kormány:Ns BIkes Habanero
Stucni :NS bikes Quark Pro 2 09
H FÉk:Hayes Nine uj tárcsával és fékpofával
Külsö gumik ujjak :Schwalbe Crazy Bob 26x2,35"
Hajtás:Truvativ Hussefelt
Üllés Prodigy Asswipe
Pedál:Vp
Markolat: Ns
2012. máj. 28. 20:26
1/2 anonim válasza:
[link] ide vannak írva vélemények, egyébként szerintem elég jó bringa, erősnek is tűnik
2/2 noname11260 válasza:
a felniket nem ismerem de kezdő bringának marha jó ez! de lehet hogy ha haladó vagy azt is bírni fogja erősnek tűnik ahogy leírtad. Bárcsak én is ilyennel kezdhettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!