Hol vásárolhatok lopott bringákat?
A lopott bringámat szeretném megkeresni, sajnos tegnapelőtt este ellopták :( Ezért is szeretném megtalálni :(
De nem tudom, hogy hol kezdjem, de szeretném mihamarabb, nehogy túl késő legyen :S
Egyéb ajánlás? Hol találhatok ilyen vásárokat, egyebeket?
Most akkor "szeretnék vásárolni egy bringát jó olcsón." vagy "A lopott bringámat szeretném megkeresni"?
Némi ellentmondást érzek a dolgokban.
Szándékosan írtam ki így a kérdést.
Nem vásárolni szeretnék, hanem a lopott bringámat szeretném visszaszerezni.
Megkérdeztem egy pár embert, azt állították, amit a második válaszoló mondott, hogy kivihetik külvárosba és ott ilyen vásárban, vagy hogyan eladják. S ezzel a kérdéssel arra akartam kilyukadni, hogy hol találhatok itt a környéken ilyen kereskedést, vagy hasonló.
Ha veszel egy lopott bringát, azzal növeled a keresletet 1-el. Akár merről nézed, te lopatsz el egy bringát.
Mondhatod hogy más ugyis megvenné de ez baromság, mert te 1-el így is ugy is növeled a megvásárolt lopott bringák számát. Nem akarlak fenyegetni, de az olyan embereket akik mondjuk illegálisan vesznek maguknak vesét, vagy vesznek lopott bringát, szivesen elverném.
Az más.
igazából, nemtudom milyen bring ad eha nem értékes akkor nehéz lesz megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!