Jó lesz nekem ez a kerékpár?
Figyelt kérdés
Venni szeretnék egy használt, de jó állapotban lévő országúti (férfi) kerékpárt. Viszont az lenne a gondom, hogy én 169cm-er magas vagyok és a táblázat szerint 54-55-ős vázméret jó nekem, a megvenni kívánt kerékpár 58-as vázal szerelt ami 174-183cm magas egyéneknek való. Sajnos a kerékpárt nem tudom kipróbálni mert az interneten venném. Az lenne a kérdésem, hogy nem lesz-e túl magas nekem, érdemes-e megvenni?
2012. máj. 21. 20:07
1/2 anonim válasza:
Szerintem attól is függ milyen márkájú a bringa. Belenéztem a Merida katalógusomba, ott az 54 az 175-180 az 56 185 59 190. Ha ez alapján nézzük akkor az 58 olyan 185-190 magas embernek való. Nem tudod megbeszélni valahogy az eladóval, hogy kipróbálhasd vásárlás előtt?
2/2 A kérdező kommentje:
Ez egy peugeot kerékpár lenne (KB15 éves). Sajnos KB:150-160km-re van a bicó így (autóm nincs) nem tudom kipróbálni. Hallotam már olyanokat, hogy valakinek az "s"-es méret kellet táblázat szerint. Viszont "l"-es kerékpárt használt. A merida road race 880-as kerékpáromat tavaly őszel el kellet adnom anyagi okok miatt az "l"-es méretű volt. Sajnos nincs pénzem új kerékpára ezért használtat vennék.
2012. máj. 22. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!