Van olyan online térkép amin az ország összes kerékpárútja megtalálható?
turistautak.hu
openmaps.eu
habár nem biztos, hogy 100 százalékos, de gyanítom, hogy 98 feletti...
Én meg gyanítom, hogy a tuhu-n jóval alacsonyabb a %. Most átfutottam párat, amit ismerek tapasztalatból, de nem vették fel a srácok.
Egyébként mi a kérdés célja? Ha a forgalommentesebb utakat keresel, akkor hanyagold a kétszámjegyű utakat, a kis huszadrangú utacskákon elég jól el lehet kavarni.
@Zoligyerek: a TuHun gyakorlatilag minden út ott van, amin valaki GPS-sel végigment. Ugyanazt az adatbázist használja az OMP is -szerintem az jobban van type-olva és jobban ki vannak emelve a keróutak is...
A kérdezőnek: ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy online legyen, akkor az általam ismertek közül aleghasználhatóbb az OMP alatt készült OMPBici térkép. Ha felrax egy MapSource (esetleg BaseCamp) progit (mind2 ingyen megszerezhető a Garmin oldalairól), akkor az alá telepítheted a térképet -és egyszerűen tudsz keresni, útvonalat tervezni &c. is...
Vagy még jobb, ha a NaviGate oldaláról letöltöd a NaviGuide legújabb verzióját; az alapból felrakja a MapSource-t is és a termékkulcshoz a "DEMO" szót megadva autóstérképed is van (teljeskörűen használható, a korlátozás annyi, hogy demo módban nem tudod GPS-re tölteni). Esetleg még az OpenMTBMap térképe lehet érdekes, de az Magyarországon enyhén szólva is hiányos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!