Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol lehetséges biztosítást...

Hol lehetséges biztosítást kötni kerékpárra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 2 éves Merida XC kerékpárom, használtan vettem 2 évesen, de még mindig nagy értéket képvisel, tekintve a felszereltségét, de sajnos nincs papírja, csak adásvételi van róla, ezt azért írtam le, mert nem tudom, hogy mennyire számít a biztosításhoz. Most szeretnék valami biztosítást kötni a kerékpárra, hogy mennyi lenne az éves díj, az nem érdekel. Tudtok ajánlani valamit? :D
2012. máj. 18. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Mégis mekkora értékű a kerékpár?
2012. máj. 18. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
senki nem fogja biztosítani. Vegyél rá egy láncot, meg egy u lakatot...
2012. máj. 18. 20:02
 3/7 A kérdező kommentje:
160 000ft-ra alkudoztam le. Azóta sokat ráköltöttem még, minőségi kiegészítőket vettem rá (köpeny, nyereg, szarv, egyéb apró karbon kiegészítők), szerintem eddig benne volt 200-220 000ft-ban.
2012. máj. 18. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez a kerékpár piacon kis összegnek számít. 1.000.000ft-os kerékpárokat már megéri biztosítani, addig is ott az U lakat vagy a riasztó amit egy kis dobozba teszel és riaszt ha megmozdul a bringa.
2012. máj. 18. 20:11
 5/7 claidheamohmor ***** válasza:
Külön nem lehet, de lakásbiztosítás részeként érdemes megprópálni!
2012. máj. 18. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam eddig, hogy valahol lehet kötni, de elég magas összegért. Lehet Ausztriában voltam és akkor mondta valaki, már nem emlékszem pontosan. Annyi biztos, hogy egy jó lakat vagy egy ilyen : http://www.youtube.com/watch?v=PVMXNR_JKwc sokkal többet ér. Ha jól le van zárva a bringa ez még el is ijeszti a tolvajt...
2012. máj. 19. 07:40
 7/7 Krisz85 ***** válasza:
igen nálam pl az Aegonnál sportszerként 250.000 Ft ig tudnak biztosítani.
2012. máj. 27. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!