A fehér bringa gáz egy fiúnak?
Figyelt kérdés
Decathlonban ezt a bicót néztem ki magamnak:
15 éves fiú vagyok. Szerintetek ez a bicaj gáz lenne a színe miatt(fehér).
Köszi
2009. jún. 26. 22:58
11/24 anonim válasza:
Nemtom ezen mi gáz. Szerintem uniszex szín a fehér, nem pedig nőies. Ha rózsaszín lenne, más lenne a véleményem, de így...
12/24 anonim válasza:
én megvenném mert k...a jól néz ki.Mért lenne baj hogy fehér színű??És akinek fehér autója van az már rögtön búza vagy lányos??nem a bringa a gáz hanem a kérdés !
14/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz :) Egyik ismerősöm bicózik, neki is fehér van és ráadásul szőke is, szóval ő a szőke herceg fehér lovon :D:) Még szinte egykorúak is vagytok, ő 16. És én is megfigyeltem, hogy mostanában tényleg egyre "menőbbek" a fehér biciklik, úgyhogy szerintem jól választottál, nyugodtan vedd meg :)
15/24 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat!:DDD
2009. jún. 27. 21:12
16/24 anonim válasza:
Persze hogy nem gáz . Nekem narancssárga umf brad 3 am van és még nem szégyenkeztem vele
17/24 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz most amúgy is a fehér a divatszín bringáknál 15/L
19/24 anonim válasza:
Nemgáz extrém kerékpározok és a fogaskerekűn már láttam rózsaszínű bicot fiúnak :)
én nem volt ciki egyáltalán talán ez a divat :)
szóval nem ciki a fehér bringa se :)
20/24 anonim válasza:
mitől lenne gáz egy fehér bringa? NEM GÁZ
éppen hogy jóa, vigyázz rá nagyon nehogy ellopják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!