Vennétek Hervisben vagy Dechatlonban biciklit?
hervisben árulnak márkás kerót is, pl ktm-et. szal igen.
a decathlonos btwin meg olcsó. nem jó, nem menő, de nem is esik szét alattad. akinek csak erre van pénze, ezt veszi.
A hervis , és a decatlo saját márkáit felejts el !
Olcsók , de primitívek . Inkább válassz minőségi kerékpárt !
Egy kis boltban ami drágább, a biztosan jobb is. Tehát ezek a multik semmivel sem olcsóbbak.
Egy bringa boltban sokkal több tapasztalattal rendelkeznek, mint a multiban. Előbbiben nem fognak rád sózni egy méretben nem megfelelő bringát. (Minden kezdő egy mérettel nagyobb biciklit szokott venni. Ezt a hibát egy szakboltban könnyebben ki lehet kerülni.)
Ha van egyedi igényem (pl. másik nyereg), akkor a bicós boltban ezt megoldják. Ha nincs készleten, de beszerezhető, akkor hoznak. Ezt egy multi sosem fogja neked megtenni.
Ha nem vagyok biztos a stucni hosszában, akkor pár napon belül ki tudom cserélni a boltban.
Attól függ. Az ár/érték arányát nézném, és persze körbenéznék szakboltokban, aztán eldönteném, megéri-e.
(Bár igazából nálam ez a kérdés értelmetlen, mert tudom, mit akarok, és ez általában nincs meg a konfekcióosztályon :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!