Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » LOOK pedállal sima cipővel...

Linkoln kérdése:

LOOK pedállal sima cipővel lehet tekerni? Vagy nagyon kellemetlen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 13:35
 1/5 claidheamohmor ***** válasza:
Lehet, de minek? Hülye érzés, nem olyan, mint taposópedállal. Csak szükség esetén, amúgy hosszú távon nem érdemes, vagy cipőt vegyél (+stoplit), vagy pedált. Utóbbi esetben olcsóbban megúszod :)
2012. máj. 2. 14:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Lesz cipőm, csak még a pedál sincs meg, de nemmindig lesz rajtam cipő, pl most boltba stb.
2012. máj. 3. 09:59
 3/5 claidheamohmor ***** válasza:
ja, értem. De akkor inkább spd-t ajánlanék, általános felhasználásra szerintem praktikusabb (főleg a kétoldalas), és cipőt is tudsz hozzá olyat venni, amiben járni is lehet :)
2012. máj. 3. 11:37
 4/5 claidheamohmor ***** válasza:
Úgy értem, LOOK-os cipőből még nem láttam süllyesztettet (lehet, hogy van), SPD-ből viszont nagy a választék. Régebben egy Northwave Missionöm volt, kajak úgy néz ki, mint egy utcai sportcipő. Most egy Specialized Sportom van, ez sokkal sportosabb kinézetű, és valahogy kényelmesebb is. A stopli mindkettőnél a talpba van süllyesztve, így lehet benne gyalogolni. Mindkettőt ajánlani tudom.
2012. máj. 3. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Válassz SPD-t . Ahhoz van süllyesztett klipszes cipő , tehát tudsz normálisan benne menni a talajon . Van a pedálhoz olyan adapter , ami taposópedállá alakítja az SPD pedált , tehát utcai cipővel is tudsz vele tekerni .

Mindez a look-ról nem mondható el .

2012. máj. 13. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!