Igaz, hogy a teleszkóp elnyeli a tekerésem egy részét?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 16:53
1/4 danman válasza:
Igen, de nem számottevően. Mondjuk ha versenyzel, akkor ne használj teleszkópot, de egyébként tényleg nem sok energia veszik kárba. Ha nagyon zavar, akkor állítsd keményebbre, úgy még kevésbé nyeli el az energiát.
2/4 anonim válasza:
A jobb minőségű nem annyira de azért több energia elmegy , mint egy merev vázon. A gagyi Olcsó szarok meg aztán pláne elnyelik.
3/4 anonim válasza:
Igen, elenyészően, de rendes össztelósnál, ami elöl-hátul 130+mm rugóúttal bír, már azért hintázhat felfelé tekerésnél. Szerintem pont, hogy a gagyi olcsó szarok nem pogóznak, mert nagyon gagyi zsíros kenésűek és iszonyat érzéketlenek, erre még rátesz a darabosan mozgásuk is.
4/4 anonim válasza:
De elnyeli a szar jobban! Nekem volt ilyen auchanos "bicajom" az első teleszkóp nem nyelte el , mert nem is működött egyáltalán. A hátsó rugós tagot hiába állítottam keményebbre akkor is ugyanolyan pattogós maradt . Nem is lehetett vele felvenni egy kényelmes tempót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!