Brain Storming kérdése:
Országúti belsőt (23-asba valót) megragaszthatok másik defektes belső anyagával?
Figyelt kérdés
Van ez annyira erős, mint a "szakos" folttal való ragasztás? Éppen kifogytam a foltokból, csak ragasztóm van! :(#kerékpárgumi javítás
2012. ápr. 11. 20:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem vegyél inkább foltot ha biztosra akarsz menni. Nem olyan nagy pénz. Amúgy meg igen. Régen is azzal csinálták és gurultak még jó ideig vele.
2/3 anonim válasza:
Ha nincs foltod, persze hogy meg lehet, de szerintem gyengébb lesz. Én már pillanatragasztóval is bütyköltem egyszer kínomban :) De a tiptop folt a legjobb.
3/3 Alex Fly válasza:
igen és igen
Csak ekkor nem csak a defektes belsöt kell bekenni, hanem a foltot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!