Hogy tudok biciklis táskát csinálni? Lehet külön olyan "rögzítő cuccot" kapni, amivel fel tudom erősíteni a bicaj csomagtartójára?
Nem értem most mi a gond.
Van csomagtartód, de nem tudod ráerősíteni a csomagot? Az hogy lehet?
Vagy csomagtartód sincs?
Mindkettőt meg lehet oldani olcsón. Én egy nagy zsákot javaslok, amibe minden cuccot beleteszel, a zsákot jól zárd le és úgy tedd a csomagtartóra(gondolom hátul van).
Vegyél egy olyan 3 m hosszú gurtnidarabot, azt a felénél hajtsd össze. Így a felénél tekerj egyet rajta a nyeregcsőnél, majd a gurtni két "szálát" hajtsd rá a csomagra, jó erősen húzd meg, és alulról megint kösd oda a nyeregcsőhöz. Én így tettem meg több száz kilométert. A probléma vele csak annyi, hogy ha valami kell a zsákból, akkor hosszadalmas levenni, kipakolni, újrakötözni, de mégis egyszerű, nem kell gumipók, az amúgy is veszélyes egy kicsit. A legnagyobb gond ezzel az lehet, hogy meglazul, ha rosszul kötöd oda és le kell szállni meghúzni.
Ha meg csomagtartód sincs, lehet azt hegeszteni is, és megcsinálni levehetősre. Az egyik részét a nyeregcső csavarjánál rögzíted (egy alátét kell) a másikat pedig a hátsó kerékagynál hasonló módon. Túra végeztével pedig le lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!