Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szedett már ki valaki otthon...

Szedett már ki valaki otthon elgyötört fejű imbuszcsavart?

Figyelt kérdés
És ha igen hogyan?
2012. ápr. 2. 19:18
 1/5 dirtboy ***** válasza:

nem tudom mennyire van elgyötörve de ha nincs más megoldás én körülötte leragasztanám a biciklit azaz maszkolnám.

aztán egy hajlított vasat amivel aztán ki tudom tekerni rá csípném ívhegesztővel.

az a kis csípés elég ahhoz hogy ki tudd tekerni és a maszkolásnak köszönhetően a cunder sem okoz károkat a kerékpárban.

2012. ápr. 2. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha hozzáférhető helyen van, leráspolyoznám 2 oldalán és fogóval/franciakulccsal próbálkoznék. Vagy fúrás és ellenmenetes csavar behajtás.
2012. ápr. 2. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
ha olyan helyen van akkor lefúrni a csavar fejét , leszedni amit fogott és ami kiáll menet azt a részt megfogni patentfogóval és kitekerni ha odaférsz , vagy ha tudod kis fúróval megfúrni a közepét utána egyre nagyobbra és ha pl M5-os csavar volt benne akkor azt kifúrod 5 ös vagy 5,2 es fúróval és vágsz bele egy 6 os menetet hirtelen ennyi jutott az eszembe
2012. ápr. 2. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyobb oldalcsípő vagy patentfogó.
2012. ápr. 2. 22:38
 5/5 anonim válasza:
Azt is lehet, hogy egy vonalat fúrsz bele több lyukból, és csavarhúzóval szeded ki, de az is jó, ha belefúrsz és ellenkező menetessel szeded ki, csak azt be kell szerezni. Ha hozzáférhető lenne, gondolom fogóval próbáltad volna. Vannak akik egyszerűen csak szétfúrják a menet sérülése nélkül, és a maradékot kikaparják. Én azért javaslom az én taktikámat, mert az nem károsítja a menetet, és nem kell hozzá ellenkező menetes akármit venni.
2012. ápr. 6. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!