Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Gáz mountain bike-ozáshoz...

Gáz mountain bike-ozáshoz fejvédőt felvenni?

Figyelt kérdés
Nagy forgalműú úton/ erdőben.

2012. márc. 27. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Gáz vagy nemgáz, lehet, hogy egyszer az életedet menti meg. (ezzel együtt én nem hordok - meg nem is hordanék)
2012. márc. 27. 18:09
 2/10 Alex Fly ***** válasza:

Nem gáz, hanem alapvető. Terepen fák között egy pillanat alatt leszállhatsz a keróról -akaratod ellenére. És akkor nagyon nem árt...

Nem véletlen, hogy minden normális rendezvényen kötelező.

2012. márc. 27. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Kötelező. Futárokon is van városban. Az meg mindegy, hogy milyen bringa van alattad. Mondjuk 15-ös tempónál nem vészes, de ha mész 30 körül akkor szerintem mindenképpen legyen rajtad.
2012. márc. 27. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Én nem hordok, nem nagyon győz meg egy ilyen kép:

[link]

Elölről, oldalról, hátulról ütve úgy menne cafatokra a fejem, ahogy csak tetszik neki. Ha meg sisakkal előre belefejelek valamibe, akkor már inkább a nyakam miatt aggódnék. Egy haver pár éve pont így pofára esett aszfalton, majdnem ott fulladt bele a vérébe, sokra ment a feje tetejét védő réteggel.

Természetesen a dolog fakultatív :)

2012. márc. 27. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Ha nem bízol a cc kupakban, vegyél egy rohambilit, az rendesen védi a tarkódat is. Ha az arcodra érkezel sokkal kisebb az esélye, hogy ottmaradsz/agyrázkódást kapsz, de elmondom, hogy a fullface sem ciki.
2012. márc. 27. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az,sőt egy jópofa sisak még jól is mutat.

Én azóta hordok mióta súlyos agyrázkódással,szememtől pár milliméteres felszakadással vittek kórházba egy biciklis esés miatt.

Ugratni szerettem volna egy 30-as tempóba ám leesett a lánc az ugrató előtt és a pedálról leesett a lábam és már nem tudtam irányítani és fejre estem plusz még a bicó is rámesett.

Megéri ha béna vagy vagy agresszív :)

2012. márc. 28. 00:01
 7/10 anonim válasza:
ha gáz ,ha nem gáz én akkor is hordok....egyrészt a rendőr csak akkor jön oda kötekedni hozzád ha nincsen rajtad bukó a másik meg hogy véd...pl:én hegyekben szoktam menni...és amikor lefelé jössz 40-es 50-es tempóval akkor rengeteg fenyő meg gally ha ott van akkor csak lehajtom a fejemet és takarítok a sisakkal
2012. márc. 28. 20:56
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! be fogok egyet szerezni aztán majd meglátom hogy jövünk ki. :)
2012. ápr. 1. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz... Sőt, versenyen kötelező, és ha elmész egy hivatalos versenyre, azt fogod látni, hogy mindenkin van. Ne hagyd, hogy mások véleménye befolyásoljon, és főleg nem ebben, ilyen kérdésben.
2012. máj. 2. 16:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ha nem ugratsz trükközöl hanem sima tekerés akkor ciki de ha extreme akkor se használ ilyen kiicsi szart hanem bmx est vagy fullface az pedig menő :D
2012. aug. 28. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!