Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen BMX-et vegyek?

Minekmondjam Meg kérdése:

Milyen BMX-et vegyek?

Figyelt kérdés
Könnyű, jó festésű street bmx-et vennék mongyuk 180 ezer Ft-ig. (a jó festés alatt azt értem h jól nézzen ki ... mint például a WTP Zodiac 2010 vagy ilyesmi) válaszokat előre köszönöm és ha nektek van jó állapotú street bmx-etek lehet h érdekelne :)
2012. márc. 4. 12:48
 1/2 anonim válasza:
Szia. Nekem van egy easter lowdown bmx-em lila fehér egy két kopás van rajta!
2012. márc. 6. 17:20
 2/2 Annaxd válasza:
Hát tudod az attól is függ, hogy milyen szinten szeretnéd nyomni! Én nem nagyon értek ezekhez, de van egy haverom akivel beszélgettem erről! Ha profi szeretnél lenni akkor semiképpen ne olyat vegyél, hogy csak úgy besétálsz egy boltba és 2 perc múlva már jössz is ki a bringával! Először is azt jól ki kell választani! Másodszor neten vegyed, mert: Olcsóbb,sokkal jóobb fajtákat lehet venni! Jahh és szerintem mindegy milyen színűt veszel, mert át lehet festeni!!!
2012. márc. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!