Valaki segítsen már.! Arról lenne szó, hogy riasztót szeretnék (hasonlót mint egy autóé) biciklire szerelni. Ez megoldható és ha igen akkor hogyan?
Figyelt kérdés
2012. márc. 3. 10:57
1/7 anonim válasza:
Ezt pontosan hogy képzelted el? Mikor szólalna meg az a riasztó?
2/7 anonim válasza:
szerintem írj emailt riasztó szerelő cégeknek, akik mondjuk motorba is szerelnek riasztót. Lehet nekik van ötletük.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát azon gondolkodtam, hogy ha elfordítják a kormányt vagy elkezdik tekerni a hajtókart..
2012. márc. 3. 11:05
4/7 anonim válasza:
A kormány elfordítás alapból hülyeség, mert magától is elmozdulhat, vagy szél is besegíthet abba, hogy elmozduljon. Amúgy meg nem lenne hova elhelyezned a riasztót és a hangszórókat. Ha sikerülne is, iszonyú rondán nézne ki.
5/7 anonim válasza:
Meglehet csinálni, láttam már biciklire felszerelve robogóhoz való riasztót. Akkor szólal meg ha erősebb ütés éri vagy elmozdítják a bicajt/motort.Úgy tudom már külön bicajra is gyártják.
6/7 anonim válasza:
Vaterán vannak ilyenek, kis dobozka, ha mozdul dudál, persze van idő kikódolni (még nem próbáltam)
7/7 Alex Fly válasza:
Olyan 3000 körül lehet kapni riasztót kerékpárra. Egy kis doboz, dróthurokkal -aminélfogva bárhova ráakaszhatod a keródra. Élesítés után a legkisebb elmozdulásra visítani kezd -amíg le nem állítod ill. kb. fél percig. Ha a drótot elvágják, akkor meg addig, amíg az elem bírja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!