Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Adnátok linket ilyen képhez?

Adnátok linket ilyen képhez?

Figyelt kérdés
Olyan képet keresek háttérnek, ami nagyon szép, és biciklis kép. Tehát pl. egy verseny a naplementében. Lehetőleg montis kép legyen, de bármilyen lehet végülis, csak művészi legyen. Szélesvásznú monitorra lenne (16:10), de jöhet bármilyen. Köszi mindenkinek!
2012. jan. 22. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Regisztrálva vagy Testbike.hu-n? Ha igen, akkor keresd meg a profilom László97. Nekem van egy háttérképek albumom, abban van elég sok kép. Ha nem vagy regisztrálva akkor regisztrálj. Nincs veszíteni valód :)
2012. jan. 22. 17:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Például: [link]

Ez csak egy album, de a pinkbikeon rengeteg ilyen kép van. Keresgélj.

2012. jan. 22. 19:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, lehet, hogy megejtek egy regisztrációt, mert úgyis egyre többet bicózok, és sokszor használtam már az oldalt, de akkor ezentúl én is írok véleményeket :D
2012. jan. 22. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Ha gondolod akkor letömörítem neked ez .rar-ba és feltöltöm valahova. Megcsináljam, vagy regisztrálsz?

2012. jan. 23. 15:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha lesz egy kis időm, regisztrálok, de azért köszönöm szépen! :)
2012. jan. 23. 17:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Regisztráltam, valóban jó képek, ment az 5 répa. :)

Köszönöm :)

2012. jan. 23. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
:) Örülök, hogy tetszenek, szabad tudni, melyik tetszett a legjobban?
2012. jan. 23. 22:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez a kettő:

[link]

[link]

2012. jan. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!