Bmx bicót 20-ast olcsón max 8000ft-ért?
Én sem értettem soha h mi kerűl annyiba azon a kis biciklin.Hozzádobsz 1 bmx árához és már 1 komolyabb biciklit lehet venni és nem néz ki hűlyén mint a bmx ha ülve tekered.
Már vettem volna ha reális ár/érték arányba lenne.
20as váz vagy kerék? 80.000t akartál írni, vagy tényleg 10 alatt akarsz BMXt venni? Annyiért 5-10 éves roncsokat lehet legfeljebb.
A második hozzászóló nagyon nem hozzáértő.
A bringázáson belül vannak bizonyos szakágak.
Ilyen szakág a:
-Downhill
-XC
-CC
-Dirt,Street
-BMX
-Outizás
Minden szakághoz megvannak a kerékpárok és ezek a kerékpárok mind másra vannak kitalálva. Csak hogy mondjak egy példát. Outival sem tudsz XC-zni. A BMX is pont ilyen. Aki BMX-ezik az azért csinálja, hogy trükköket mutasson be és nem azért, hogy kilométerek százait tekerje le vele. Egyébként pedig MTB-vel is nyugodt szívvel lehet bunnyzni. Az a váz is éppen úgy kibírja és nem törik el.
Na, de kedves 2. hozzászóló, hogy pontosítsuk: A BMX azért van, hogy trükköket mutass be. Az MTB, Outi pedig azért, hogy túrázz vele.
Az sem igaz, hogy ha a BMX árához hozzádobunk egy kis pénzt, akkor komolyabb gépet veszünk. NEM! A komolyabb gép 350-400ezernél kezdődik. Egy BMX ára pedig átlagosan 50-100ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!