Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A bmx-em kattog mi lehet a baj?

A bmx-em kattog mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Az lenne a probléma hogy amikor hajtom akkor egy kicsit kattog és ez lehet csak attól hogy meg van lazulva a lánc?mert egy szervíz sokkal drágább mint mondjuk egy láncfeszítő vagy egy új lánc

Előre is köszi a válaszokat !

2012. jan. 1. 02:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Van láncvédőd?Az is kattoghat.Még egy dolog ami esetleg lehet, hogy a fékbovdenbe belerúgsz(tekersz) miközben hajtod.Nézd át, ha az sem akkor meg kell húzni a láncot.Csőkulccsal.Nekem is kattogott a mongi egy időbe, és rájöttem, hogy a fékbovdenbe rúgok bele miközben tekerek.
2012. jan. 1. 03:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha már régi a BMX, akkor valószínűleg a lánc vagy a fogaskerék el van kopva, nekem is ez volt a gondom MTB-on.
2012. jan. 1. 03:21
 3/7 A kérdező kommentje:

1 válaszoló:nincsen se fékem se láncvédőm úgyhogy más

2 válaszoló:most egy éves a bringa és már volt rajta cserélve a lánc is meg a lánctányér is+ a driver is ki volt már cserélve

2012. jan. 1. 14:02
 4/7 -Fremen- ***** válasza:

A középcsapágy/hajtókar problémázik, vagy hozzáér a bovden a lábadhoz. Néha érdemes kitakarítani és újrahúzni a hajtókarok csavarjait. Ha még mindig kattog, akkor csapágyas lehet a monoblokk.

Milyen fajta?

2012. jan. 1. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Előbb írta, hogy nincs fék!

2012. jan. 1. 18:32
 6/7 A kérdező kommentje:
fremen egy 2009-es Moongose Rogue bmxről lenne szó
2012. jan. 1. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs fék?! Akkor velem se akarj tálálkozni :)

Amúgy nézd meg tényleg a hajtókart. Ha van időd szedd le takarítsd meg, kis zsírozás és mehet vissza az egész a helyére.

2012. jan. 2. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!