Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országúti (verseny) bicajra...

Országúti (verseny) bicajra viharság lenne rugós első villát applikálni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 00:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, de ha a magyar utakat nézzük sztem nem is annyira gáz elgondolás...

Ezért egy duplavállas zura lenne :D de egy pici könnyű karcsú 3-4 centit mozgó sztem elfér...

2009. máj. 5. 00:20
 2/9 A kérdező kommentje:

és "mechanikailag" működne?

egyrészt azért vagyok a (saját ötletem ellen) ötlet ellen, mert a villa sok mozgási energiát tompít, nyel el, így a bicikli veszíthet a sebességéből. Viszont sok helyen jól jönne, és lazán lehetne vele padkázni.

2009. máj. 5. 00:38
 3/9 anonim ***** válasza:

ehh:D

Padkázni országútival?? Az arra való, hogy nyomjad neki az úton 40-el. Első villa szerintem hülyeség, mert annyira nem ráz az út, ha odafigyelsz. Nomeg a villa annyit nyom majdnem, mint a bringa. Szerintem a villanyaktól függ az egész, hogy a váznak a villa"helyének"(meg a kormánycsapágynak)mekkora az átmérője.

2009. máj. 5. 07:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Cyclocross bringáknak elvileg szélesebb a gumijuk, és abba elvileg kisebb nyomás kell--> nem ráz annyira. Vagy már megvan az országúti?
2009. máj. 5. 07:55
 5/9 A kérdező kommentje:

nincs, felújításban utazok

van egy 85-ös cseh favoritom, lánc szétrohadt, illetve a fékek kicsit buták, a nyereg eltűnt illetve a kerekeket érdemes lecserélni...

nagymuterék hozták a csehektől drágán, még apámnak anno, és egy nagyon drága biciklinek számított, apám ma is isteníti, szerintem érdemes foglalkozni vele, egész könnyű a váz és gyönyörű kivitel, kár, hogy le lett mázolva fehérre, szerintem ma viszem homokfújni...

2009. máj. 5. 11:57
 6/9 A kérdező kommentje:
eredetileg kék-vörös volt asszem, majd megnézem a neten a tradicionális festését és az alapján lesz szintereztetve
2009. máj. 5. 11:59
 7/9 A kérdező kommentje:

muffolt acél Favorit pályaváz 1969-ből

így nézett ki mielőtt apám lemázolta fehérre

[link]

2009. máj. 5. 12:03
 8/9 A kérdező kommentje:

nem 85-ös

75-ös

2009. máj. 5. 12:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megoldható, de mondjuk nem látom az okát, mert amikor már kell a teleszkóp, akkor már nagy valószínűséggel szétment a gumi. Országúti bringa sima aszfaltra való.
2010. jún. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!