Hány éves korban szoktak kinőni a bmxezésből?
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 23:06
1/8 greeen válasza:
ha sport szinten nézzük akkor szerintem 25-30 a vége!
2/8 A kérdező kommentje:
é hány évesen késő megtanulni?
2011. szept. 29. 19:14
3/8 greeen válasza:
mondjuk 60 évesen!Mert hülye választás lenne sportnak!Amúgy sosem késő ,még 20 évesen sem,de viszont sosem fog elérni olyan szintre már az aki nem gyerekkorban kezdte,mint aki felnőttként áll neki!De ez a legtöbb sportra igaz!
4/8 anonim válasza:
hogy profi legyen valaki, sztem már olyan 14 évesen el kell kezdeni...
5/8 anonim válasza:
Melyik részből?
cross 30év,de ha ügyi vagy akkor35-40 is lehet.
flatland 35-40 akkor már problémás ugy mozogni mint 16-18 évesen
street/park az is 30 körül végetér mert a fiatalok nagyon jönnek és akárki akármit mond 30évesen egy nagy-több csontos törést nehezebb kiheverni mint 20 évesen
6/8 anonim válasza:
sosem késő csak élsportoló nemleszel
7/8 anonim válasza:
utolsónál a pont, tehát céltól függ. kérdezzük úgy: meddig akarsz otthonülős maradni? egy rozogább bmxel belekóstolhatsz a dologba, ha nem tetszik, eldobtál 20-30at, ha tetszik, lecserélsz pár alkatrészt, vagy veszel egy újat később, 50-60 körül már aránylag jókat lehet, de ha jól tudom a profi márkák 150-200körül mozognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!