Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » MERIDA kerékpárommal tudom...

MERIDA kerékpárommal tudom tartani akár egy órán át is a 33-34 km/h-t. Mennyi esélyem lenne egy hazai junior versenyen, vagy egy diákolimpián?

Figyelt kérdés
16/F
2011. szept. 20. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
ezt neked kell tudni,hogy menyit bírsz,az sem mindegy ,hogy országuti vagy mtb az a merida+ sík út,emelkedö stb ezis számít egy sík teljesítményt külön szoktak számolni az emelkedös töl.
2011. szept. 21. 10:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy mennyit bírok, emelkedőn egész jól megyek pl. nyáron balcsikerülés 20 kg. cucc a csomagtartón a hátamon egy 4 személyes sátor+ még én is vagyon vagy 80 kiló és a Balatonfűzfői emelkedőn sem álltam meg egyszer sem. Szóval ezzel nincs gond, sőt. Egy MTB-m van, de azt nemtom, hogy ezeket külön kategóriában szokták-e indítani.
2011. szept. 22. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
MTB külön kategória az országútitól :D azzal kb ilyen kondival 45-ös átlagot tudnál tekerni. Én először ajánlanék neked valami kisebb versenyt. Most így nem tudok fejből semmit, de ha majd lesz, akk írok. És ha montid van, akkor jó eséllyel terepen kéne menned? Azt hogy bírod? Csak azért, mert ott teljesen más a képlet. Főleg a durvább versenyeken. Kezdődik az egész egy rohadt hosszú viszonylag meredek emelkedővel, ahol az első 20 % 30as átlagot diktál, és a végén is általában ilyesmi. Majd írok, ha lesz egy neked megfelelő verseny :) és össze is futhatnánk ott akár :D
2011. szept. 26. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!