Összteleszkópos kerékpárra szerelhető gyerekülés?
Ha igen,akkor előre, vázra vagy hátulra lehet-e rögzíteni?Hol lehet beszerezni és milyen típust?
Köszönöm a válaszokat.
Nem hiszem, milyen össztelós?
DH, AM, vagy utánzat?
Nem igazán vagyok szakértője a témának, nem tudom mit jelent a kérdésed?
A bringa vásárlásakor csak a váltó és a fék típusát néztem.Még nem volt szó gyerekről illetve gyerekülés gondról.Most utánanéztem én is és akinek gyereke van és szeretné biciklivel szállítani sokan inkább biciklicserében gondolkoznak.
Én még nem adtam fel a reményt:)
Fontos lenne tudni, hogy a hátsó rugózás milyen rendszerű, mert ettől függ. Ha a rendszer engedi, olyan gyerekülést lehetne egyébként felszerelni, amit a nyeregvázcsőre kell rögzíteni. Pl. valami ilyesmit:
Köszönöm a válaszokat! Megnéztem a nyeregcsőre rögzíthető megoldás szimpatikus volna, mert nem vagyok egy nehézsúlyú alkat és eddig ez tűnik a legjobb súlyeloszlású megoldásnak.
Alpha Pro típus a nyareg alatt van egy kb.5-7 cm-es távolság, aztán a rá merőlegesen csatlakozik a keresztbe menő váz.
Hopp. Félreértettél. Nem a nyeregcsőre kell rögzíteni, hanem a nyeregvázcsőre (arra amibe a nyeregcső belecsúszik).
Közben megnéztem ezt a bringát. Hát, erre tényleg csak a nyeregcsőre lehetne applikálni valamit, de abban meg nem bíznék, mert úgy a vázat elég nagy nyomaték terhelné, ráadásul a legrosszabb helyen. Én nagyon félnék, hogy eltörik a váz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!