Milyen bicigli lehet az amelyik uno márkájú?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy ilyen márkájú bringát ami 1999-ben 160.000 Ft volt most 25.000 Ft-ért vettem meg! Első teleszkópos,patkó fékes alumínium vázas,meg ahogy elnéztem triál vázas,mert a nyerget szinte a kerékig le lehet venni.......ilyen a váz,már mint a nyerges része,hogy érthetőbb legyen( [link] ) ilyen a váza! Megérte szerintetek,mondanátok a márkáról valamit milyen jó vagy rossz?2011. aug. 14. 20:56
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsika,de javítok lehet,hogy inkább cross váza,ahogy így képeken meg szövegekben utána néztem,de jobban szeretnén tudni,kb mennyi érhet még? Minden évben rá lett költve vagy 15-20 ezer,gumik darabonként 10 ezret érnek rajta
2011. aug. 14. 21:02
2/2 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen megérte, 25ezer forint nem valami nagy pénz már. Gondolom kipróbáltad mielőtt megvetted, ha ment szépen akkor nem lesz vele baj. Az UNO-ról egyébként annyit tudok hogy titanium-ból gyártják a vázaikat, szóval elvileg igen tartós.
(Amúgy meg bicikli kérlek alássan, nem bicigli. Bi = kettő, ciklus = kör, mert hogy két körből (kerékből) áll, bi ciklus, bicikli. Kerékpár.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!