Budapest-Pécs túrát csinált már valaki? milyen útvonal ajánlot Dunántúlon?
Google: Magyarországi Hadi térképek. ;)
AM mondanám, csak nekem nincs meg, apumnak volt, de már nincs meg a térkép :S
Úgy van, hogy tilos, de ott a legjobb menni, mert ott a legkisebb a forgalom, legjobb a burkolat, legszélesebb az út és az a legrövidebb (legalábbis így volt, mikor én mentem rajta). Ha nem akarsz tilosban menni, akkor lemehetsz a Csepel-szigeten Lórévig, ott átkompolsz, utána Adony-Felsőcikolapuszta-Szabadegyháza-Sárosd-Sárkeresztúr, majd a 63-as úton Cecéig, és onnét ugyanaz.
Mehetsz az 51-esen is Dunaföldvárig, ott van híd, és akkor a 61-es úton tovább ugyanúgy, de szerintem jobb a 6-os, mivel az 51-es út bár legális, de keskenyebb és forgalmasabb.
Egyébként a 66-os út egy részén is van korlátozás (Mánfa után, ha jól emlékszem), talán reggel 6-tól 9-ig meg délután 5-től 8-ig tilos rajta biciklizni, de azt is elkerülheted Orfű felé (arra mintha a hegy is kisebb lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!