Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Meg tudják így csinálni?...

Meg tudják így csinálni? Mennyibe fog ez kerülni?

Figyelt kérdés

Ma a kurvänagy viharban nekimentem egy oszlopnak, a kerék balra áll, mármint felém, és a váztól nem tud átmenni a másik oldalra, gondolom az ütéstől elferdült.. Meg tudják ezt csinálni?:SSS Mennyibe fog kerülni? Mennyi idő?

És egy másik kérdés, ami nem ide tartozik, de szintén egy óriási problémám, csak nem tudok várni a következő óráig hogy kiírjam. Szóval a telefonom bár a táskámban volt, szintén sz*rrá ázott, nokia 5230 érintős, a kép nem jön be, szóval semmi, a gombok világítanak, de mikor hívtak, nem tudtam felvenni, hiába nyomkodtam. Még garanciás, van esély, hogy garancián belül megcsinálják?:SS Pont nem hiányzott kiadásnak egyik sem..:S 15 L

2011. júl. 11. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

milyen jármű? lovaskocsi?

garanciában a gyári hibákat javítják meg ingyen. Arra, hogy a hülye felhasználó szarrá áztatja a táskájában, nem terjed ki. Ettől függetlenül beviheted a gariszervízbe, ha nagyon nagy mákod van, nem veszik észre, hogy beázott (erre kb annyi esélyed van, mint egy bénának a táncművészetin).

2011. júl. 11. 19:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Mivel a kerékpározás témakörbe írtam, valószínűleg kerékpár-.- Egyébként persze, direkt áztattam szarrá a táskámban. Elárulom, övtáskában volt, még így is úgy raktam, hogy a legkevésbé érje a víz, de ezekszerint nem sikerült, és valahogy haza kellett jöjjek, úgyhogy ha normálisan nem tudsz válaszolni, nem is kell. Köszi
2011. júl. 11. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerbusz!

A kereket vagy ki lehet centrírozni, vagy nem - előbbi esetben olyan 1000 Ft a javítási költség, utóbbiban 2-5000 Ft, az új kerék minőségétől függően.

A telefont meg alaposan szárítsd ki (vedd ki az akkumulátort meg mindent) és reménykedj a csodában. Mindenképp szárítsd ki alaposan, mielőtt megpróbálod a garanciális javítást. (Tudom, hogy eső után köpönyeg, de én a notebook mellett mindig tartok a táskámban egy alkalmas szatyrot, amibe eső esetén a táskán belül belerakom.)

2011. júl. 11. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát, ha annyira deformálódott a felni, esetleg sérült is, akkor nem biztos, hogy ki lehet centírozni. De egy próbát megér. Vidd el egy szervizbe és kérdezd meg mit mondanak rá.

Ha veszel egy új kereket, vagy csak felnit, küllőket, küllőanyákat és a régi agyra átfűzeted, az pár ezer Ft-ból megvan, ha elég egy egyszerűbb típus is. Ha valami komolyabb kell, vagy márkás cucc, akkor határ a csillagos ég.

A telefonnal kapcsolatban: Nekem a laptopomra fröccsent rá víz. Nem viharban beázott, hanem itthon. Nyitva volt a kijelzője, az asztalon volt a gép. Az ablakban volt egy edényben víz, ami kb 2m-re volt az asztaltól. A szél, ahogy csapkodta az ablakot és leverte a vizet. Hogy hogy a csudába repült ilyen messzire azt nem tudom, mert reggel csak azt vettem észre, hogy pár deci víz beleborult a billentyűzetre. Kb két hónapig nem tudtam használnia laptopot. Mindene működött, bekapcsolt, csak a billentyűzet hülyeségeket írt. Tök más betűt írt, mint amit lenyomtam és be is ragadtak a gombok.

Aztán kiszáradt és csodák csodájára tökéletesen működött. Minden kis alkatrészből azért nehezen megy ki a víz. Az eset után még hónapokkal is néha szarakodott. De ez már évekkel ezelőtt volt, most is erről a gépről írok.

Szóval ha mákod van, pár hónap és működni fog. Ha nem, akkor szerviz és valamit mondanak rá.

2011. júl. 11. 21:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Viszont vlamit félre értettetek. Nem a kerék deformálódott el, hanem maga az egész kereket tartó valami, szóval a kerék most úgy áll, mintha pont jobbra kanyarodnék, csak éppen nem tudok balra kanyarodni, mert ütközik a vázba..:S A telefonra meg anya is azt mondta, hogy szárítsuk ki jól, aztán hátha..:/ Hát remélem, egy éves lett volna augusztusban..:/
2011. júl. 11. 23:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor villacsere a legegyszerűbb szerintem.
2011. júl. 12. 08:08
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Villának hívják :) Azt is lehet cserélni, valószínűleg egy centrírozás lesz még mellé (csodálnám, ha a kerék nem sérült volna), ennek sajnos nem tudom az árát.
2011. júl. 12. 12:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Tudom! Pont előtted én is ezt írtam.

Maga a villacsere sem egy nagy dolog. A munkadíja nem lehet több 1-2eFt-nál. Ha valami komolyabb teleszkópos villa kell az 50eFt fölött is lehet. Ha egy egyszerűbb spirálrugós is megteszi, az 10-15e körüli. A merev villák (teleszkóp nélküli) még olcsóbbak.

2011. júl. 12. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Amúgy mi az a "szerbusz"? Szerb busz? :D Talán inkább szervusz, nem?!
2011. júl. 12. 15:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Hú, megnyugodtam, köszi. Azthittem lesz vagy ötvenezer..:| Amúgy a telefonom oké, reggel még hullámozgatott a képernyő, néha látszanak ilyen csíkok, de rendben van amúgy, használható. Köszönöm mindenkinek!
2011. júl. 12. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!