MI a véleményetek a Specialized Hardrock Disc kerékpárokról?
En nem tekeretem eddig vele, de elmondom mit gondolok:
A teleszkop csak 80mm tud mozogni max, ami nem nagy dobas. A valtok eleg gyengek, Altus az a shimano egyik leggyengebb valtozata, es osszesen csak 21 sebesseges a bringa. Az agyakrol nem sokat tudni, pedig az eleg fontos. A valtokar is Altus. A markaval szerintem nincs baj, amiert nalunk nem annyira ismert, az nem azt jelenti, hogy sehol. Ami a lenyeg, az az, hogy en 130 ezret ilyen felszerelesert nem adnek. Ennyiert inkabb vennek Focus Whistler 2011-et, vagy Merida Matts 40-D 2010/2011-et. A Focusnak jobb a felszereltsege, a 2010-es Meridanak is valamivel, es feherben iszonyat jol nez ki, ami kepen ne latszik annyira de en lattam eloben is, es sokkal szebb. A 2011-es merida siznten jol nez ki, jobb a felszereltsege is csak nem tudom az arat.
Annyit hozzáteszek, hogy mindössze 100 ezerért veszem külföldről. Egyenlőre egy belépő szintű biciklinek szántam, amivel már hegyekben is lehetne menni. Majd később vennék egy komolyabbat. A első villa nem jelentene nagy gondot, az egyik ismerősömnek van egy nagyobb rugóuttal rendelkező villa, tökéletes állapotban, csak mivel őt már nem nagyon érdekli, visszacserélte a régebbi villára és azzal adta el a kerékpárját. Az új villa tőle 10 ezerbe kerülne. Sokat nem szoktam váltogatni a bringákon, de jó tudni, hogy ami rajta van a leggyengébb...
Köszönöm a választ!
Aki esetleg még tud valamit mondani, kérem írja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!