Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szoktatok egyedül bicózni járni?

Szoktatok egyedül bicózni járni?

Figyelt kérdés

úgy értem felfedezni a környéket, megállni, nézelődni, csak úgy ide-oda tekerni ott, ahol laktok?

én borzasztóan unatkozom most itthon, arra gondoltam,h. jó lenne, de egyedül olyan fura lenne elmenni...

2011. júl. 3. 23:56
 1/9 anonim ***** válasza:
hé miért fura? :D Én csak egyedül szoktam, és tök jó. Eljátszogatsz a gondolataiddal meg felfedezel pár új részt, nyugodtan menj :)
2011. júl. 4. 00:14
 2/9 anonim ***** válasza:
hé nyuszi, tekerhetünk együtt : D énis egyedül szoktam. : D
2011. júl. 4. 00:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is sokszor szoktam egyedül bringázni:)

Néha tök jól elvagyok,az a baj,hogy csomó haverom lusta ahhoz ,hogy eljöjjön velem bringázni,inkább otthon döglenek.

Egyszer kerestem társakat akik eljönnének velem bringázni néha itt Budapesten de nem nagyon írt senki.

Ha esetleg van itt valaki aki eljönne egy 17 éves,normális sráccal bringázni az nyugodtan írjon privátot.

De amúgy néha kifejezetten jó egyedül tekerni,berakom a zenét a fülembe aztán tekerek mint állat:))

2011. júl. 4. 00:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is egyedül megyek, de én elég erdős, és dombos részen lakok. Mivel most kezd érdekelni a természetfotósdi, ezért viszek magammal fényképezőgépet is.
2011. júl. 4. 07:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is szoktam erdőbe menni,csak akkor zene nélkül ,hallgatva a madarakat:)És gyönyörködöm a tájba mert én is ilyen természetbarát vagyok)
2011. júl. 4. 12:47
 6/9 anonim válasza:
Én is általában egyedül tekerek, javaslom minden Bp-i bringásnak a János hegyet, fogassal felmentek végállomásig, utána irány horány, szuper terep kezdőtől haladóig, youtube-on vannak fenn videók is, érdemes kipróbálni mondjuk egy disznófőt:)
2011. júl. 4. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
én is egyedül járok legtöbbet mert olyan tuti nincs hogy a haverok is pont akkor pont addig pont ugy és pont oda akarnak menni ahova én így nem kell igazodni snekihez csak felülök a bicajra és megyek ahova akarok bár igaz az is hogy haverokkal együtt is nagyon jó mindenkettőnek megvan a maga szépsége:D
2011. júl. 5. 01:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Régebben igen, mostanában nem. Már óvodás koromban felfedeztem itt mindent, tudtam az összes kisutca nevét fejből. Viszont én szoktam nagyobb távokat (50-250 km) biciklizni egyedül. Ennek megvan a maga szépsége: jó érzés önállóan, csak saját magadra támaszkodva teljesíteni valami nagynak tűnő feladatot, de lelkileg eléggé megterhelő ilyen sokat menni egyedül. Nincs társ, aki biztasson vagy akit biztassál, akivel együtt éled át vagy legalább azonnal megoszthatod az élményeidet.
2011. júl. 5. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 99%-ban ezt csinálom! :O Néha jó lenne, ha jönne valaki velem, de az direkt furcsa lenne, ha állandóan minden nap kísérgetne valaki.
2011. júl. 6. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!