Autóra való kerékpártartó vásárlásánál mire érdemes figyelni?
Nekünk hátsóajtóra szerelhető van, vonóhorog híján. De egyébként a vonóhorogra valót venném. Szerintem csak arra figyelj, hogy ne valami bazári sz@rt vegyél. Sajnos kell még hozzá pót lámpa, meg rendszámtábla tartó amennyiben a felszerelt bicikli ezeket kitakarja (elég nagy esély van rá). Thule jófajta egyébként, de azt a pót lámpa-rendszám tartót, ha van egy kis barkács hajlamod érdemes megcsinálni magad, mert kb. 10-12 rugót lehet vele spórolni. Használtan szerintem nem nagyon találsz.
Előző: minden fajta bringaszállítóval figyelni kell. Ha a tetőre pakolsz, akkor meg ott akadhat bele valamibe, ráadásul többet is fogyaszt a szekér. Szóval sztem ez nem szempont.
Köszi az eddigieket!
A tetős változattól csak azért tartok, mert mindig olyan labilisnak tűnik az egész, vhogy olyan hihetetlen, hogy nem akarnak leesni a bringák - de tudom, ez hülyeség...
Ezek jók lehetnek?
Amúgy itt írták, hogy kell(het) női vázhoz kiegészítő rúd... Erről nem is hallottam még. Nekünk 2 női vázas van.
Igen, akkor előfordulhat, hogy kell, mert a két tartórúd férfivázas bringáknál a felsőcső alatt helyezkedik el. Női vázasnál meg nem úgy áll a felsőcső, szóval, lehet nem fog beférni a két tartórúd. ÉRdemes lenne kipróbálnotok mielőtt vesztek.
Ez az:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!