Sima vagy Dirt bukó?
Figyelt kérdés
Milyen bukót ajánlotok hobbibiciklizéshez?
Elsősorban országútra kellene, de tervezem a terepbringázást is. Köszönöm!
2011. máj. 30. 15:27
1/7 anonim válasza:
as ima elég rá. a dirt az túl nehéz és nem is szellőzik a másik meg kellő védelmet ad akkor ha nem vagy béna
2/7 anonim válasza:
elnézést de lehet butaságot írt az előttem lévő :)
ha országútra és dirt-re egyaránt mész avagy "terep" akkor is nyugodtan megveheted dirt bukót (nem crossmotoros bukót értek, hanem bicósat) mert ma már olyan erősek és könnyüek és szellősek hogy el sem tudod képzelni :) csak elég drágák is persze de amennyiért egy simát megveszel jobban megéri a dirt-ös is ha terepen is mész
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
én kicsit jobbfajta bukóra gondoltam:D kb 200-300g szóval töklényegtelen melyik van a fejeden, xd simával áramvonalasabb vagy xD
5/7 anonim válasza:
a dirt az tényleg erősebb és jobban véd de lehet h hátrány lenne a nehézsége miatt
menny el egy kerós boltba és mind a 2 fajtát próbáld fel ennyi
6/7 anonim válasza:
régebben volt mind2 fajtából és egyik-el sem volt hátrány menni :) súlyban a hagyományos valóban kisebb de mikor negyed kilónál se vagyunk szerintem lényegtelen melyik, ha dirt-özöl akk dirt-es ha országútizol akkor meg hagyományos vagy ha mind2 csinálod akkor meg döntse el az aki vesz mert van aki ezt van aki azt pártolja
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. jún. 4. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!