Nem leszek túl nehéz?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősőm nemrég vásárolt egy alúvázas országúti kerékpárt, (merida) könnyű,gyors egyszer kiprobáltam, anyira megtetszet hogy én is vennék egy ilyet. Viszont az ismerősőm 54-kg én 95-kg vagyok (már fogyozom) attól félek túl nehéz vagyok és hamar 8-as vagy tengely törést okoznék. szerintetek nehéz vagyok a kerékpára? Annyira keskeny a kereke, hogy attol félek túlterhelem. Mekkora súlyal lehet terhelni egy ilyen kerékpárt?2011. máj. 27. 17:38
1/2 TOMAtm válasza:
ezek nem szar anyagból vannak,simán ráülhetsz 100+al is.
2/2 anonim válasza:
El fog bírni, ne aggódj. 50k-tól felfelé általában már olyan kerékkel szerelik a bicikliket, amik elbírnak egy 100 kilós személyt is. Vékony kis vacaknak látszik, de valójában elég erős. Az 50k alatti gépeknél is megoldja a problémát egy kerékcsere 5-6k értékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!