Mit szólnál egy ilyen fékrendszerhez a bicikliden?
Nem tudom, mekkora az a huzat - gondolom egy zacskó szerűság lehet, de nem hiszem, hogy nagyobb légellenállást, mint ha a kormányra hasalásból felegyenesednél. 25km/h alatt, hogy állsz meg? Ha van más fékrendszered, ami a kerekeket fékezi, akkor miért nem azt használod 25km/h felett is?
Jók az ilyen ötletek, csak ennek speciel sok haszna nincs, mert egy sima patkóféknek nagyobb a hatásfoka. Persze lehet, csak én értettem félre valamit.
Én biztos nem szerelném fel a biciklimre, ha pedig eleve lenne rajta biztos az első dolog lenne amit kivágnék a kukába.
Ne haragudj, de ennek semmi értelme nincs. Viszont hajrá! Gyakran a sok ötletelésből kerülnek ki az igazi találmányok.
Hát ez így elég körülményes lenne, sok hibalehetőséggel.
Na meg én sem látom, hogy ez mért lenne jobb, hatásosabb a mostanában használt fékeknél.
ennek semmi értelme... ahoz hogy az lefékezze a biciklit marha gyorsan kellene mennie a biciklinek.. gondolj csak a gyorsulási autókra amik ernyővel állnak meg...
biciklive soha nemfogsz úgy menni hogy csak azzal tud megállni.. meg amúgyis baromi nagy ernyő kéne a tiédhez képest.. szvsz semmit se ér az amit tervezel.. egy tárcsafékrendszernek jobban örülnék és azzal biztos h megállók 25km/h alatt és fölött is :D
Menő. 80x120, de ebből vedd le azt, amit kitakarsz belőle a saját testeddel, ami amúgy is légellenállást fejt ki, ha akarod ha nem. Két oldalt marad egy-egy 20-30centis csík, nem sokat ér. Ha hatékony, nagyobb méretűt teszel fel, és szerencsétlen módon szembeszélben nyitod ki, kirántja alólad a bringát, és olyan perecelsz, mint egy ólajtó...:D
Poénnak érdemes megcsinálni, videókat csinálni róla, és mehet a YouTube-ra...:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!