Milyen az a nyeregcső ami állítható teleszkópos?
Az állítható nyeregcsöveket AM bringákra szokták tenni. Azért jó, mert menet közben tudod vele állítani a nyereg magasságát. Megnyomsz rajta egy kart és le tudod nyomni, ill. ha elemelkedsz róla, akkor visszaáll alap helyzetbe. Csak ennyi funkciója van, nem rugózik.
Van olyan, amin a nyereg alatt van a kioldókar, vagy van olyan, amit a kormányról lehet kioldani.
Nem tudom..., de szerintem nem ugyan arra gondolunk.
Ezen: [link] pl nincs semmilyen kar. Csak az alsó részén (képen nem látszik) valami + - -os jelölés.
És újonnan egy ilyen nagyságrendileg valami 4-5eFt.
Én arra gondoltam közben, hogy esetleg talán a rugózás keménységét lehet rajta valahogy állítani, mint a normál teleszkópoknál. De a kezemben még nem volt ilyen.
Ja, ez a fajta valószínűleg úgy működik ahogy mondod.
Félreértettem a kérdést, én erről beszéltem:
Igen, ez már komolyabb cuccnak tűnik, de nem erre gondoltam.
Közben próbáltam képet keresni a végén lévő állító izéről és valahol úgy írják, hogy állítható előfeszítés. Úgyhogy valószínű az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!