Kezdőnek mit ajánlanátok? (BMX)
Figyelt kérdés
Ezelőtt még nem próbálkoztam vele, bár a nagyobb biciklimmel sikerült párszor egy kerekezni. Van egy régi bicajom( [link] Szerintetek ez alkalmas lenne addig, amíg nem találok egy olcsót? Egy baj van vele, hogy hátrafelé kell tekerni, hogy megálljon. Tippek, bármi jöhet. 15/L2011. máj. 6. 18:57
1/5 anonim válasza:
Ez nem bmx hanem inkább kemping bicaj ... sárvédő van rajta ? xDD meg kitámasztó ? meg műanyag lánctányérvédő ? meg a lánctányér is nagy ... markolat is műanyag ülés is nagy .. xD
sztem vegyél jobbat
2/5 anonim válasza:
Valóban ez inkább gyerek bringa mint bmx, ezzel nem tudsz megtanulni semmit, nem is bírná.
Vegyél egy mongooset vagy valami használt vasat.
3/5 A kérdező kommentje:
Azzal én is tisztába vagyok, hogy nem a legjobb, de gondoltam csak lehet vele kezdeni vmit, amíg nem lesz másik xP
2011. máj. 6. 19:23
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. máj. 6. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!