Megér 65. 000 Ft-ot?
Megér 65.000 Ft-ot egy Noname acélvázas MTB, gyönyörű állapotban, vadi új 2010-es Shimano Acera V-fék rendszerrel, váltórendszerrel, hajtásrendszerrel, kerékagyakkal, Rigida felnikkel, DT küllőkkel, Suntour telóval, BBB nyereggel, pedálokkal és kormánnyal.
A vázon kívül minden vadi új.
B*zd meg, nekem egy 1950-60-as évekbeli gyártású biciglim van. Gondolom Csepel. Nem pénz miatt nincs új biciglim, pusztán nagyon szeretem a régi rozsdáakat, mert kiváló biciglik még most is... 40-50 évesen!
Egyébként vehetsz minden szirt szart, de az én másik 1970-es évekbeli gyártású Csepel túra 28'-as biciglimmel simán felveszem a versenyt... Iszonyat gyorsan lehet velük menni. Hátránya persze, hogy emelkedőn jobban meggyűlik a bajod, mint a sebességváltós társainál.
20/F
Shimano Acera hajtókar, monoblokk, első-, hátsó váltó, kazettás 8 sebességes fogaskoszorú, V-fékek, RapidFire váltzókarok, kerékagyak.
Shimano Deore LX lánc.
Suntour XCT V3 2011-es teló.
BBB BreathDensity nyereg, SkyScraper nyeregcső, MountainHigh pedál, LiteBar kormány, TreadAround kormánycsapágy.
Rigida ZAC 2000 felnik.
DT Champion küllők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!