Nemmennek a bmx-es trükkök pedig gyakorlom-gyakorlom. Vagyis a bunny hop-ot nem tudom elsajátítani. Mit tegyek? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Ősszel vettem egy bmx-et,hogy megtanuljam az alapokat (hoffman condor) , és egy haverommal igy az utcában bicóztunk, ő jobban tudott/tud mint én , és ugye bár, a trükkök alapja a bunny hop. Gyakoroltam-gyakoroltam, de valahogy nemjött össze:S:S Most is próálom, de nemsikerül, tisztában vagyok a technikákal, elméletben tudom, de gyakorlatban nem:S Valami tippp? Vagy esetleg mennyi idő kell az elsajátításhoz? sos. előre is köszönöm a válaszokat !!!2011. ápr. 5. 21:27
1/1 anonim válasza:
Először tanulj meg hosszú ideig egykerekezni, majd jöhet a többi. Sokat menj a brigáddal, rá kell érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!