Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fékbetétet milyen sűrűn illik...

Fékbetétet milyen sűrűn illik cserélni?

Figyelt kérdés
brm 486-os olajos tárcsám van, most tart durván 2000km-nél. ritkán durva igénybevétel is volt, de 85%ban túrázás.
2011. márc. 21. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Szedd ki, nézd meg!

Ha nem mész saras versenyeken, akkor 4000 km-t ki kell bírnia.

2011. márc. 22. 13:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Többet használt bicikliknél fél évente, kevesebbet használtaknál évente szoktak cserélni, de ez függ a fékbetét minőségétől is.
2011. márc. 22. 13:43
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. igazából 2500-3000km-es túra előtt állok, azért gondoltam cserére. viszont van ára a dolognak, és pénzileg nem vagyok eleresztve...de ha muszáj akkor muszáj
2011. márc. 23. 17:33
 4/7 anonim válasza:

merre mész ekkora túrára ha megkérdezhetem?:)

amúgy jó utat:)

2011. márc. 27. 00:16
 5/7 A kérdező kommentje:
két részletben tekerünk ennyit, egy fél határkör (duna mentén határig Esztergomból, aztán NY-ra haza) illetve rá egy hétre Szlovénián keresztül olasz-szlovén-horvát tengerpart, és szintén haza. Van program nyárra :)
2011. márc. 27. 12:28
 6/7 anonim válasza:
az jó, én is most kezdek így igazán bicózni (versenyszerűen), nekem is lesz program nyárra, lesz sok verseny meg van már most is program bőven mert edzek 1000-rel:))
2011. márc. 28. 21:58
 7/7 A kérdező kommentje:

ooo versenyekre mi nem járunk :) helyette van egy saját programunk, baráti kör regisztrált és látjuk egymást túraadatait, táv, átlag, szintkül stb stb, és úgymond egymást inspiráljuk :) program felállít havi, éves ranglistát, és mindenki az élen akar végezni :)

havi szinten mennyit tekersz?

2011. márc. 30. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!