Megéri felújítani egy régi bringát?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy régebbi peugeot bringát felujitani és nem tudom elég rozsdás a kereke 26 os egyébkent,a fékek is tönkrementek az idő során, jah még a hátsó váltó is elromlott mar ..a lánc ...szóval szinte teljesen béna...ami megtetszett benne azok a jó nagy sárvédők jó inox ...és jo vastag..szoval szeretném ha valaki segitene megéri felujitani vagy ???inkabb ne?2011. márc. 20. 10:47
1/8 anonim válasza:
Nekem felújított régi bringám van és nagyon szeretem. Lehet, hogy anyagilag nem jössz ki jobban (bár ha ügyes vagy, akkor igen), viszont lesz egy tök jó egyedi bringád.
2/8 A kérdező kommentje:
koszi a választ...még egy kérdés a kerékröl hogy vagy milyen anyaggal távolitsam el a rozsdát???? és a krómot hogyan lehet hogy kicsit fényesebb legyen???
2011. márc. 20. 11:32
3/8 anonim válasza:
Na ez jó kérdés, őszintén nem tudom, krómozott kerékkel még nem volt dolgom. Ha nem nagyon ette még magát bele, akkor a nagyja egy sima mosogatószivaccsal ledörzsölhető. Ha már beleette magát, akkor lehet, hogy cserélni kell.
A fényesítést próbáld meg egy régi fogkefével és fogkrémmel, nekem az ezüst ékszereimet nagyon szépen kifehéríti, akkor gondolom, a biciklit is, és nem hiszem, hogy azok a pici szemcsék ártanának a krómnak.
4/8 A kérdező kommentje:
bocsi én nem voltam elég érthető a kerék nicsen krómozva csak azaz hogy nem tudom hogyan tisztitsam meg a kereket????!??
2011. márc. 20. 12:06
5/8 anonim válasza:
Semmi vegyi cula (max 1 kis olaj) nekiesel drótkefével és folyamatosan leporolod majd a végén 1 kis olajos ronggyal megtörlöd hogy ne rozsdáljon újra de figyelj hogy az olaj inkább víz tiszta legyen.
6/8 anonim válasza:
Összegyűrt alufóliával le tudod szedni a króm felniről a rozsdát. Ha mindent magad csinálsz, akkor csak anyagköltségek vannak, tehát megéri felújítani. Persze ez a bringa állapotától is függ.
7/8 anonim válasza:
a kérdésre válaszolva: pénzfüggő. ha veszel egy újat és azt csinosítgatod, jobban jössz ki. Viszont ahogy előttem is írták, így lesz egy egyedi darabod. de készülj fel, drága lesz
8/8 A kérdező kommentje:
köszi..:P:D
2011. márc. 27. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!