Mondanátok megbízható kerékpármárkát?
Itt érvényesül az, hogy a reklámozottabb bringák jók is? Például Magellan, Caprine, Cube, GT.
Ha emelem az összeget 100.000 Ft-ra akkor már kaphatok normálisat?
70 ért lehet kapni teljesen jó biciklit
Caprineok jók.. de 70 ér vegyél SKARPEA-t.. Caprine leányvállalata. nekem is skarpea S250 tipusú van.. és teljesen jó. még szerelni sose kellett.
menj fel a www.skarpea.hu -ra és nézegesd őket
70 ért sztem vehetsz már X350 et is. :) hidd el a skarpea nagyon jó. vázra örökélet gari van
2 évvel ezelőtt beleszerettem a Skarpea Rush 10-be, tavaly már a 20-at néztem, idén elkezdtem gyűjteni, de már nem lehet kapni... :( Lehetséges, hogy a 2011-es szériába ismét lesz? Valahol azt olvastam, hogy az örökélet a vázra csak reklámfogás. Pontosan milyen sérülései lehetnek egy váznak?
Megbízhatóság alatt én a fékre, a váltóra stb. gondolok. Ez rendben van a Skarpeánál?
persze teljesen jó a felzeretsége.. az s250 től felfelé!!
örökélet gari nem reklám fogás mert tényleg van rá.. csak rendeltetés szerü használattól nemhiszem h bárhol is elrepedhet vagy törhet a váz :):) esetleg a váltó tartó fűl hajolhat el vagy törhet le.. de akkor meg ugye váz csere
Köszi :)
Látom a MTB-be van tapasztalatod. A cross-ról tudsz valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!