Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mondanátok megbízható kerékpár...

Mondanátok megbízható kerékpármárkát?

Figyelt kérdés
Idén szeretnék venni egy cross biciklit max. 70.000 Ft-ért. De nem tudom melyik márkát válasszam. Abszolút laikus vagyok, tudnátok segíteni?
2011. márc. 19. 21:09
 1/8 anonim válasza:
100%
őő 70 wzwrért nem kapsz egy normálisat ajánlom a scott merida umf márkákat :) vagy mongoose
2011. márc. 19. 22:53
 2/8 anonim válasza:
70 ért esetleg vedora
2011. márc. 20. 18:27
 3/8 A kérdező kommentje:

Itt érvényesül az, hogy a reklámozottabb bringák jók is? Például Magellan, Caprine, Cube, GT.

Ha emelem az összeget 100.000 Ft-ra akkor már kaphatok normálisat?

2011. márc. 20. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Neuzerek között nézz szét, lehet, hogy 70-ből is kijössz.
2011. márc. 21. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

70 ért lehet kapni teljesen jó biciklit

Caprineok jók.. de 70 ér vegyél SKARPEA-t.. Caprine leányvállalata. nekem is skarpea S250 tipusú van.. és teljesen jó. még szerelni sose kellett.

menj fel a www.skarpea.hu -ra és nézegesd őket

70 ért sztem vehetsz már X350 et is. :) hidd el a skarpea nagyon jó. vázra örökélet gari van

2011. márc. 21. 20:36
 6/8 A kérdező kommentje:

2 évvel ezelőtt beleszerettem a Skarpea Rush 10-be, tavaly már a 20-at néztem, idén elkezdtem gyűjteni, de már nem lehet kapni... :( Lehetséges, hogy a 2011-es szériába ismét lesz? Valahol azt olvastam, hogy az örökélet a vázra csak reklámfogás. Pontosan milyen sérülései lehetnek egy váznak?

Megbízhatóság alatt én a fékre, a váltóra stb. gondolok. Ez rendben van a Skarpeánál?

2011. márc. 22. 06:51
 7/8 anonim ***** válasza:

persze teljesen jó a felzeretsége.. az s250 től felfelé!!

örökélet gari nem reklám fogás mert tényleg van rá.. csak rendeltetés szerü használattól nemhiszem h bárhol is elrepedhet vagy törhet a váz :):) esetleg a váltó tartó fűl hajolhat el vagy törhet le.. de akkor meg ugye váz csere

2011. márc. 24. 08:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Látom a MTB-be van tapasztalatod. A cross-ról tudsz valamit?

2011. márc. 25. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!