A csokitol hizok sokat?
Figyelt kérdés
Naponta megeszek 2 3 cikk csokit2011. febr. 21. 17:31
1/17 anonim válasza:
ha vékony vagy akkor nem fogsz attól hízni. ha kövér vagy akkor tök mind1 mert mindentől hízol. :D
2/17 anonim válasza:
Ha nem is hízol tőle, rohadt egészségtelen.
3/17 anonim válasza:
A csoki nem egészségtelen ha nem hízol el tőle, csak úgy mondom :P
5/17 anonim válasza:
ma 17:42
A csokiban a cukor inzulincsúcsot okoz(napi több csoki többet)ami hosszú távon=kettes típusú cukorbetegség.
Ez szerintem is egészséges
6/17 anonim válasza:
nem a kérdésre válaszolok: a magas kakaótartalmú csoki mértékkel(!) egészséges.
egyébként a cikk nálad mit jelent? kocka? :) vagy darab?
általánosságba ha annyit mozogsz amennyit megeszel akkor se nem hízol, se nem fogysz, ha nem dolgozod le amit megeszel akkor hizol, és ha többet mozogsz mint amennyit eszel, akkor fogysz. persze még sok más is hozzátartozik a hízás-fogyáshoz.
7/17 anonim válasza:
a cukor semmilyen formában sem egészséges.Csak bizonyos mennyiségben még belefér.
8/17 anonim válasza:
17:45: Csak akkor ha többet eszel belőle mint kéne. Ennyi erővel minden káros, a víz is, ha sokat iszol belőle megfulladsz :D
Nálam a káros azt jelenti, hogy kismértékben is rosszat tesz neked, pl: cigi.
9/17 anonim válasza:
de 3kocka étcsoki egészséges. legalábbis én így tudom.
10/17 anonim válasza:
a cigivel sincs baj amíg napi 1et szívsz.De attól még nem egészséges.Csak 1 olyan mennyiségen belül vagy amitől nem lesz bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!