Melyik láncos zárat vegyem az ebikeról? (Felsorolás lent. )
Van egy 35 ezres bicajom, és jól néz ki annyira, hogy szemet szúrjon.
Első kiszemelt egy olcsó cucc:
Ez 3490-ért van, és attól még hogy noname, lehet hogy jó. 8mm-es láncszem vastagságot írnak. Az gondolom nem a szemek mérete. :D Én is a kereskedelemben dolgozom és tudom, hogy akár ugyanattól a gyártótól is rendelheti két forgalmazó más-más "néven", és van, aki nem fizetteti meg így a márkanevet. (Mi is gyártatunk!)
Ez 10mm-es vastagságú. Szerintem ebbe belerokkanik bárki, aki nekiesik erővágóval. Ára: 8809 Ft, és BBB(?) márkájú.
9,5mm-es anyagból van, 8990 Ft-ért.
Érnek kétszer annyit, mint az első noname? U-lakatot ne mondjatok, mert az itteni Tesco-nak egy nagyon sz.r bicajtárolója van. Egy rács, amihez elölről vagy hátulról tudod a bicajt betolni, és az U-lakattal nem megyek semmire.
tökmindegy, mert az erővágót 1 centire tudják nyitni, levágják mindegyiket. 12milis a minimum, mert azt ha be is tudják vogni, nem biztos h elég erősek elvágni.
Vegyél u-lakatot, 6ezerből egész jót kapsz (pk kryptonite), sokkal jobban véd, mint a lánc.
Az integrált zárasok nem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!