Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Normál MTB-re felső, vagy...

Normál MTB-re felső, vagy alsó húzású első váltó kell?

Figyelt kérdés
Van egy normál noname MTB bringám,erre vennék egyet. Saját magam szerelném fel,de nem tudom,hogy milyet vegyek rá. Továbbá láttam alső,és felső bilincses változatot is. Neten nem találtam erről írást,hogy melyik fajtát milyen biciklire kell tenni.
2011. febr. 15. 13:30
 1/2 anonim válasza:
ezt onnan tudod megállapítani, hogy megnézed, hogy a nyeregvázcsövön van-e kis pöcök amibe a bowden megy. Ha ilyen nincs, akkor csak alulhúzósat tudsz rárakni, ha van, akkor felülhúzósat. Az alulhúzós váltóhoz kell a középcsapágy alá egy műanyag bowdenvezető sín is, de azt csak akkor tudod felcsavarozni, ha van ott lyuk ugye. Rendszerint a felülhúzós vázaknál ott nincs lyuk
2011. febr. 15. 20:04
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2011. febr. 16. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!