Szerintetek melyek a legjobb MTB-k (biciklik terepre) ugy 80-90 ezer forint körul?
Vannak olyan oldalak ahol te állíthatod össze a bicajt... Nos én azokat javallom! Nem szeretem az előre összerakott bicajokat.. Szerintem sokkal jobbakat lehet összerakatni darabonként és ráadásul úgy még talán olcsóbb is, mint ha készen vásárolnád meg...
Természetesen nem neked kell össze rakni az alkatrészekből hanem be lehet pipálni, mint opciót, hogy neked ott rakják össze legalább nagyjából... De még ezzel a plusz költséggel is jobban ki lehet jönni, mint egy sima bolti összerakott cangával...
A hervisbe a kamu shimano váltók meg v-fékek nevetségesek... Aztán az ár meg olyan magas, hogy az ember agyvérzést kap.
én 2009-es Magellan Cratert vettem pont egy hónapja 89000-ért. Linkelem: [link]
ezt vettem, de nem ebben a boltban. 16" vázzal sok helyen találni, viszont 18"-osból alig van már, nehezen találtam, a boltban ahol vettem, még 1db volt bordó-fehérben 18"-os és egy kék 20"-os. Szerintem elég korrekt bringa ezért az árért, jó menni vele. Elég hardcore túrázó vagyok, majd tavasszal-nyáron adom neki rendesen. :) Ennyi pénzért szerintem ennél jobbat nem találsz, talán még Caprine Epik 50 vagy ilyesmik vannak ennyiért.
Ebben az árkategóriában nem érdemes összerakni. Menj be egy jobb boltba (probike.hu, speed-way.hu) és érdeklődj. Mindkét helyen értik a dolgukat, segíteni fognak.
Ha nem értesz hozzá, nem tudsz jól dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!