Mennyibe kerül egy BMX? NAGYON FONTOS! :DDD
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm szépen a nem bunkó válaszokat :))2011. jan. 26. 16:07
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és még kezdő vagyok.. :D
2011. jan. 26. 16:09
2/6 anonim válasza:
attól függ, milyen márkára gondolsz. én vettem egy jumpert 30 ezerért tavalyelőtt és hát meg is bántam, mert nagyon súlyos. amikor válogatsz, mindenképp olyat vegyél ami könnyű! az árak kb 30 ezer után kezdődnek, ha csak nem használtat veszel.
3/6 A kérdező kommentje:
streetet szeretnék venni, de egy használt kb mennyi? :D
2011. jan. 28. 13:59
4/6 anonim válasza:
egy olyan amin már tudod tolni neki az használtan is minimum 60ezer
5/6 anonim válasza:
kezdésnek vegyél mongoose-t pl logo, capture, mislef mert ezk 60E alatt vannak és jok alapokat simában megtanulhatod rajta kicsit költeszrá mondjuk késöbb 25E ft-t akkor már 1 haladóbb bmx-el felérnek és a logo 45 a másik 2 58 de a mishlef a legjobb és bírnifogják az biztos
6/6 A kérdező kommentje:
oh, köszi utolso :)))
2011. febr. 3. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!