Szerintetek az gáz, hogy ha kapok egy bmx-et és nem ugratok vele csak bicózok? 13/L
Azt vágod mekkora egy BMX?????
Én nagycsoportos óvodás koromban kaptam egyet, aztán egy darabig nőtt velem, majd 10 évesen átültem a mountain bikera.
Ha "csak" bicajozni akarsz, akkor kérj egy MTB-ot, vagy más nagyobb "rendes" biciklit, hidd el jobban ki fogod tudni használni.
A BMX szerintem egy gyerekbicaj vagy azoknak való akik trükközni is tudnak vele.
én is arra szavazok, hogy ha nem akarsz vele bohóckodni akkor valami olyat kérj ami praktikusabb. ha csak tekerni akarod, jobban jársz az egyszerűbb és olcsóbb darabokkal, nem azt mondom hogy járj csepellel, de a bmx túlzás.
Nem gáz, de ha elfelejted lezárni és mire mész vissza érte lenyúlták, na az gáz lesz, hogy 50ezreket adtál érte, és még csak ki se használtad. Én 8 évesen kaptam a biciklimet amit ma is használok(20/L vagyok:P). Mountain bike(Neuzer; Passat), 12 éve gyűröm az utat, lehet vele kirándulni, kutyát sétáltatni, tépni 50-el a lejtőn, hóban-sárban tekerni, bármit. 12 éve semmit sem cseréltem rajta, csak pumpálni kell a kereket meg megolajozni a láncot néha. Jobban járnál te is egy ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!